Time hunting, What ever

Tiden läker alla sår?/time heals?

Jakten på tid ver 3_Sida_23.jpg

Do time heal? I’ll guess we all have to find that out for ourself. Somethings never disapear, other things do. But is it really time that heals? Something to think about….

Den 5 november på Trosa kvarn/Lenas kök kan vi som hittar dit passa på att lyssna till Felicia Feldt och Mian Lodalen, som kommer att berätta om sina erfarenheter av snåriga livsvägar. Kanske har de svar på om tiden läker alla sår?

Om ni inte har läst deras böcker kan jag varmt rekommendera dem. Även om vi alla inte har samma barndomstrassel, som de kanske har haft, så går det lätt att känna igen barnets tankar och betraktelser i båda böckerna, som sina egna ibland.
Dessutom skriver de faktiskt inte bara om eländesstunder, ett och annat skratt smyger sig in här och där också, så ni behöver inte oroa er för en obehaglig läsning. De berättar om livets berg-och-dal-bana helt enkelt. Det går upp och ner, vi får alla möjliga känslor i svängning under resans gång.

Den resan kanske de sätter oss på även på Trosa kvarn under just deras kväll den 5 november. Gå dit om ni kan och vill. Tror inte att ni ångrar er!

Bilden ovan kommer ifrån min lilla bok om tidsbegrepp: Jakten på tid.
Om ni inte har vägarna förbi Trosa bokhandel för att finna de tre boktipsen i detta inlägg kanske ni kan söka Felicias och Mians bok här:

Felicia försvann, Felicia Feldt
Dårens dotter, Mian Lodalen

Anna

Advertisement

What do you say? / Vad säger du om detta?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.