acrylic, What ever

What do you see? Vad ser du?

What do you get out of this painting? It’s a random painting. I didn’t know what I was painting. I just let the color and paintbrush work almost on their own 🙂

Vad ser du i denna målning? Jag målade planlöst och lät färger och pensel göra som de ville.

Anna

  

42 thoughts on “What do you see? Vad ser du?”

 1. Regardless of the fact it makes little sense, my first instinct was underwater plant life swaying with the tides… Of course I’ve never seen the sea as yellow. 😉

  Liked by 1 person

  1. Maybe with a lot of sunlight the water can turn almost yellow.
   We actually have yellow water here sometimes during the algal bloom in the summer.

   Liked by 1 person

 2. Hej Anna! Jag behöver din hjälp igen med svenska. Vad betyder det när man säger till någon att – det är svårt att skapa relation till henne, hon är avig och verkar inte vilja ta emot hjälp och ifågesätter varför den personen ställer vissa frågor till henne.

  Förlåt Anna! Jag stör dig med sådana oviktiga saker. Men vad ska jag göra. Har ingen vänner och fråga. Och jag frågar dig mycket om sådant föratt jag tycker att du är bra på att förklara 🙂

  Skuller bli tacksam för svaret.

  Liked by 1 person

  1. När man säger att det är svårt att skapa en relation till en person menar man oftast att det inte är så lätt att få kontakt med den personen. Tvärtom mot sådana personer som lätt skapar kontakt med andra och blir kompisar med alla. En del tycker sådana personer är besvärliga eftersom de inte går att styra lika lätt. Jag tycker det är bra när personer håller sig för sig själva innan de vet om de kan lita på de som försöker få kontakt och försöker skapa relation till den personen. De som blir kompisar med alla snabbt brukar också lika snabbt bli ovänner eller strunta i de flesta kompisarna.

   När man säger att en person är avig menar man oftast att sådana personer inte omedelbart låter sig styras av andra människor. Det tycker jag många gånger är en bra egenskap, men många tycker att man ska anpassa sig till vad andra vill i stället.

   När man säger att en person inte verkar vilja ta emot hjälp menar man oftast att det är fel på den personen som förväntas ta emot hjälpen. Men det kan ju lika gärna vara så att de som försöker hjälpa har fel hjälp att erbjuda. För att ta emot hjälp och ge hjälp krävs att man litar på varandra om det ska bli bra. Det är inte alla som förstår. De tror att den som behöver hjälp bara ska ta emot den utan att ställa frågor.

   När man säger att en person ifrågasätter varför personen ställer vissa frågor menar man oftast att personen är besvärlig, som ställer frågor. Jag tycker det är bra när man ifrågasätter. Men många uppfattar personer som ifrågasätter som jobbiga eftersom de som frågar då måste tänka efter och förklara varför de ställer sina frågor.

   Fråga igen om jag inte har lyckats förklara bra.

   Like

   1. Ja. Absolut har jag fördtåd eftersom du har förklarat så tydligt tack så sjukt mycket för det Anna!😄❤💕

    Liked by 1 person

What do you say? / Vad säger du om detta?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.