Music inspiration, Pastel paintings, What ever

Hole in your soul

An Abba favorite song of mine. For those of you who says Abba is only popsongs, listen to this song, this is more. I wish I had been at that concert listening to that song back then, but I was only 9 at that time so…

16 thoughts on “Hole in your soul”

  1. Anna! Nu har jag varit i farten i natt igen! Tur att det än så länge bara är hos dig jag lajkat! Ska kika in hos galningen och se om jag varit där också!
    Ha en fin torsdagseftermiddag!
    kram

    Liked by 1 person

    1. Det är inte så att det beror på att jag ompostar mina inlägg ibland och du redan har sett inlägget tidigare? Många av mina läsare besöker bloggen via wp app läsaren och när jag postar om inläggen dyker de upp på nytt i flödet som läsaren visar för den som följer bloggen. Så de som har missat ett tidigare inlägg har chans att upptäcka inlägget när jag har re-postat det.

      Liked by 1 person

      1. Ja, kanske, man undrar ju fortfarande hur det kan hända. så kanske detta är ett svar på gåtan! ( nästa gång jag ser det ska jag fråga dig om du ompostar- så får vi se om jag varit uppe på natten eller inte!! )

        Liked by 1 person

          1. Ja, men jag börjar tro att det har med det där att göra att man postar samma inlägg flera gånger- då åker lajksen med och eftersom jag inte alltid kommer ihåg alla man läser så blir det ju lite konstigt…men det kanske är så enkelt!

            Liked by 1 person

What do you say? / Vad säger du om detta?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.