Challenges, What ever

Nice pattern when cooking – snyggt mönster i smeten

Idag skulle jag pröva att göra Saffranspannkaka.
Today I was trying to make Saffron panncake.

Jag har inte ätit det på 25 år, men minns fortfarande hur gott det smakade när en arbetskamrat bjöd på saffranspannkaka från Gotland med grädde och salmbärssylt till. Jag ville se om jag kunde återkalla den smaken.

I haven’t eaten that for 25 years, but I still remember the good taste when a work colleague served us saffron panncake from the Swedish island Gotland with whipped cream and wild blue raspberries jam. I wanted to see if I could recall the taste by doing my version.

Så hur gick det?

So how did it go?

När jag hade i saffran i mjölken fick smeten detta vackra mönster.

When I put saffron in the milk I got this fantastic pattern.


När jag gräddat pannkakan såg den ut så här och efter att ha ätit en bit kunde jag godkänna den och berömma mig själv för en lyckad pannkaka.

When I was finished with the owen baking it looked like this and when I tried it I felt good taste, so I think it turned out very well.


Jag tillhör mandelallergikerna, så jag har bytt ut mandlarna i receptet mot solroskärnor ich pumpafrön.

I’m allergic to almond so I switched to sun flower kernels and pumpkin seeds.

I had a good day today. How was your day?

Jag hade en bra dag idag. Fick du en bra dag?

Anna

14 thoughts on “Nice pattern when cooking – snyggt mönster i smeten”

What do you say? / Vad säger du om detta?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.