drawings

Morning drawings – Morgonteckningar October 10-11 2018

A never ending painting going on… En ständigt pågående målning som aldrig kommer i mål…

Our new project in family. Take the bicycle to grocery shopping. It works great after two try outs. I hope it will be a winter without the s word. Then we can skip the fossil fuel car to the food store all year. I should have done this years ago, but I didn’t know about the little carry then. It works fine and is no extra burden. I get fresh air and a little exercise but not so much that I get tired.

Vårt senaste projekt i funderingarna på hur vi kan minska utsläppen i vår närmiljö. Ställ bilen under milen. Ta cykeln till handlingen funkar jättebra med en vagn på släp, som inte ens känns att man har på släp om den inte är mycket tungt lastad. Frisk luft och lite lagom motion utan att behöva ta ut sig. Hoppas på en barmarkvinter. Då kan vi cykla hela året om. Jag borde ha tänkt på detta för flera år sedan, men då visste jag inte att det gick att koppla en vagn till cykeln. Ja, jag är trögtänkt!

Anna

9 thoughts on “Morning drawings – Morgonteckningar October 10-11 2018”

  1. En väldigt bra idé! Om jag bott lite närmare affären så skulle jag också prova på det – i alla fall när det är barmark.

    Liked by 1 person

    1. Ja avstånd är knepiga när man ska försöka byta ut fossilbilstransporter mot andra alternativ. Jag har en bekant som bor ca en mil utanför tätort som har löst en del transporter med elmopedbil. En sådan har dock inte så stort lastutrymme.

      Liked by 1 person

What do you say? / Vad säger du om detta?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.