Blogging, Music inspiration

Stats boom! Statistiktopp!

Why on earth is an old post like Where the whales have ceased to sing suddenly so interesting? I have no idea!

Varför får ett gammalt inlägg som Where the whales have ceased to sing plötsligt fått sådan uppmärksamhet? Jag har ingen aning!

Anna

12 thoughts on “Stats boom! Statistiktopp!”

  1. Normalt har jag 300 – 600 besökare per dag, men plötsligt händer det väldigt konstiga saker, ett eller två inlägg drar plötsligt i väg (alltid äldre inlägg). Några gånger har jag lyckats spåra orsaken, en gång drog mängder med inlägg som berörde lekplatser i väg och fick tusentals besökare per dag (gjordes när sonen var liten). Dessa lyckades jag spåra till en Facebookgrupp i Madrid som kämpade för bättre lekplatser och som länkat till mina inlägg gällande lekplatser i Stockholm och i Malmö. Numera blir det inga inlägg om lekplatser då sonen fyller 15 i december.

    Liked by 1 person

    1. Världen på nätet är en gåtfull plats. Men kul när andra långtbortistan kan ha hjälp av gamla inlägg man har gjort. Intressant att veta att det är på ett sådant sätt det kan ha gått till. Någon har hittat ett inlägg de gillat eller ogillat och spritt det vidare.

      Like

        1. Thank you so much. Hope I can blog more frequently soon. There’s so much mustdothings to take care of right know. Miss you all when I’m not here.

          Liked by 1 person

What do you say? / Vad säger du om detta?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.